Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Γυμνάσιο Κρεμαστής









Αν και το σχολείο ως κτήριο είναι παλιό, οι μαθητές, οι καθηγητές και ο εξοπλισμός κάθε άλλο παρά παλιοί είναι. Οι περισσότεροι από τους καθηγητές χρησιμοποιούν τον Η/Υ για την δουλειά τους καθημερινά. Η αίθουσα της πληροφορικής είναι μεγαλύτερη από αυτή άλλων σχολείων (έχω γυρίσει σ' αρκετά της Ελλάδας) και γίνονται προσπάθειες να δημιουργηθεί βιβλιοθήκη (αν και αφού η βιβλιοθήκη της Κρεμαστής είναι κοντά δεν υπάρχει λόγος γι' αυτο και μάλλον η ιδέα θα εγκαταλειφθεί).
Το καλό σε αυτό το σχολείο είναι ότι δεν υπάρχει η
βία που βρίσκεις σε άλλα σχολεία και αυτό είναι σημαντικό.

Το χημείο της τάξης μας διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία, αλλά κι ένα νέο χτίζεται (μέχρι τον Ιούνιο θα έχει τελειώσει) δίπλα στο σχολείο μας. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει τίποτε για ένα σχολείο. Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι ότι όλοι αυτοί οι χώροι χρησιμοποιούνται καθημερινά. Οι εργασίες εκεί φαίνεται να εξελίσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Το μόνο πρόβλημα φαίνεται να είναι πως οι οδοκαθαριστές μάλλον κάνουν συνεχή απεργία στο σχολείο μας (περάστε από 'κει και θα καταλάβετε γιατί το γράφω αυτό). Αλλά για να τα πούμε κι όλα με τ' όνομά τους και η δική μας ευθύνη είναι μεγάλη. Μάλλον ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής αγωγής μας χρειάζεται επειγόντως!!!

1 σχόλιο:

$LiLy$ είπε...

To sxoleio mas!!! Mpravo re dimitri,stergo,xristo! Sunexiste etsi...i istoselida sas exei endiaferon!:P!Einai to kalutero!