Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Επιτυχίες στον αθλητισμό!!! + Ελεημοσύνη

Η ομάδα ποδοσφαίρου μας αν και δεν κέρδισε κάποιο πρωτάθλημα σημείωσε επιτυχίες σε πολλά τοπικά τουρνουά. Η διευθύντρια ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα του αθλητισμού. Το σχολείο μας είναι γενικά αρκετά καλό στα αθλητικά συμβάντα. Μετά από τα σημερινά γεγονότα είμαστε αρκετά χαρούμενοι και περήφανοι για το σχολείο μας.
+
Σήμερα υπό την εποπτεία ενός αξιολογότατου καθηγητή που έχουμε παραδώθηκε ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό σε οικογένειες με αληθινή ανάγκη. Τουλάχιστον να κάνουνε ένα αξιοπρεπές Πάσχα, όπως όλοι μας άλλωστε. Άκρως ικανοποιητικό το συναίσθημα. Μπράβο και στον καθηγητή μας δηλαδή που είχε αυτή την πρωτοβουλία. Μπράβο και σε όλους μας που επιδωθήκαμε σε έναν αγώνα για το ποιο τμήμα θα συγκεντρώσει τα περισσότερα. Καλό Πάσχα να 'χουμε όλοι μας με υγεία.

5 σχόλια:

Matt Murdock είπε...

Πολύ ωραία η σελίδα σου!!!Μπες και στη δική μου να μου πεις την γνώμη σου!!!

.:S"CD"S:. είπε...

Eyxaristoume gia ta kala soy logia Basketballer. Eidame (eimaste omada twn 4)th selida sou kai einai poly axiologh. An mas epitrepeis 8a thn pros8esoume sta url pou mas aresan.
Ekei omws pou gelasame poly einai sto shmeio pou to skylaki tragouda heavy metal. Apaikto to zwntano.

Matt Murdock είπε...

με μεγάλη μου χαρά να με βάλετε στα url σας!!!!!!!!!!!

Flora είπε...

Ω... είστε τέσσερις!
Μα γιατί, φίλτατοι, τότε δεν κάνετε κάνετε ένα "ομαδικού τύπου" μπλογκ;
Πάτε από Ρυθμίσεις --- Άδειες και στέλνετε mail στον καθένα από τους τέσσερις σας (προϋπόθεση φυσικά να έχει ο καθείς έναν λογαριασμό gmail). Ανοίγει μετά ο κάθε πρίγκηψ το mail του, κάνει αποδοχή της πρόσκλησης, βάζει κι ένα ψευδώνυμο, με το οποίο θέλει να κάνει τις δικές του, προσωπικές αναρτήσεις κι έτσι... κάθε φορά που θα μπαίνω π.χ. να σας βλέπω, θα ξέρω ποιος από τους τέσσερίς σας έγραψε την κάθε ανάρτηση. Επίσης, θα έχετε και τέσσερα χωριστά προφίλ, με την προσωπική φωτο που θα επιλέξει ο καθένας για το προφίλ του.
Σας προτείνω να δείτε τα ιστολόγια των μαθητών μου που είναι έτσι:
Τους αγαπημένους μου e-nigmatic school thinkers ... τους ξέρετε ήδη!
Να σας γνωρίσω και τα e-λεύθερα θρανία: wwww.freeyoungminds.blogspot.com (αγόρια)
τις schooligan freaks : www.schooliganfreaks.blogspot.com (κορίτσια)
και τους openminded fox : www.openmindedfox.blogspot.com.
Αφού είστε όλοι εσείς συνομήλικοι, με τα ίδια ενδιαφέροντα... μπορείτε να επικοινωνείτε!!!

ΜΠΡΑΒΟ σας για την ωραία πρωτοβουλία αγάπης που είχατε για το ΠΑΣΧΑ. Υποκλίνομαι.
Συνεχίστε έτσι. Να είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Πολλά φιλάκια από Αιγάλεω (συνοικία της Αθήνας)

.:S"CD"S:. είπε...

Αγαπητή Φλώρα,
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια που λειτουργούν υποστηρικτικά στην προσπάθειά μας.
Θέλουμε να γνωρίσουμε σε σένα και στους υπόλοιπους αναγνώστες ότι ο λόγος που δεν προβήκαμε στη δημιουργία 4 λογαριασμών είναι ότι η αρχική μας ιδέα ήταν να αποτελεί αυτό το blog έκφραση των κοινών μας σκέψεων. Δεν έχει σημασία για μας η ατομική προβολή, αλλά η έκφραση των προβληματισμών 4 ανήσυχων μυαλών.
Παρ' όλο που αυτό μπορεί να δημιουργεί μερικά προβληματάκια στους αναγνώστες (αφού δεν γνωρίζουν ποιος ευθύνεται για κάθε ανάρτηση), έχουμε επιλέξει η ευθύνη να βαραίνει όλη την ομάδα.
Όσο για τα ενδιαφέροντα blogs που μας πρότεινες τα είχαμε ήδη δει όλα. Ωραία δουλειά, συνεχίστε τα. Sorry για το λακωνικό τρόπο έκφρασης.