Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Οι Πεταλούδες



















Η Κοιλάδα των Πεταλούδων είναι μια από τις πιο γνωστές attraction της περιοχής. Πρόκειται για ένα μακρύ μονοπάτι που περνά μέσα από ένα καταπράσινο δάσος όπου συχνάζουν πεταλούδες. Το τοπίο είναι μαγευτικό, αλλά το μονοπάτι είναι λίγο απότομο σε μερικά σημεία οπότε καλύτερα να φοράτε sportex. Το μέρος είναι πεντακάθαρο (μάλλον φταίνε οι κάμερες) και ο αέρας αναζωογονητικός.

Αν θέλετε να το επισκεφτείτε (που είναι μια πολύ καλή ιδέα), σας υποσχόμαστε ότι θα πάρετε μια πολύ καλή γεύση από πεταλούδες. Αλλά μην περιμένετε να είναι και ξεκούραστος, εκτός από όμορφος, ο περίπατος. Η διαδρομή είναι τεράστια και σε πολλά σημεία δύσκολη. Ευτυχώς υπάρχουν δύο καφετέριες στη διαδρομή για να ξεκουράσετε τα πόδια σας (αν όχι για να πιείτε κάτι, πριν τα φτύσετε). Είναι αρκετά καλό μέρος για να τραβήξεις φωτογραφίες και κοντά στην είσοδό του υπάρχει ένα μικρό μουσείο φυσικής ιστορίας. Απαγορεύεται το
κάπνισμα και είναι καλύτερα να τον επισκεφτείτε το καλοκαίρι. Αν πάτε σίγουρα θα το διασκεδάσετε (εκτός κι αν δεν σας αρέσει το πολύ δύσκολο περπάτημα).

1 σχόλιο:

George είπε...

wraio to ar8ro alla 8a i8ela na pros8esete kai alles foto! apo aftes ok mou aresoun kai 8a i8ela na episkey8w thn kilada! alla pros8este kai alles foto!